• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний зліт юних екологів Кіровоградщи «EcoFest – 2021»

Обласний зліт юних екологів Кіровоградщи «EcoFest – 2021»

2021-11-08

/Files/images/i (3).jpg

4 листопада 2021 року відбувся Обласний зліт юних екологів Кіровоградщи «EcoFest – 2021», який проводиться з метою підтримки обдарованих дітей та молоді, які займаються природоохоронною та просвітницькою діяльністю в екологічній сфері, соціально-громадянського виховання підростаючого покоління та формування у нього національної свідомості.

Програма обласного зльоту передбачала: виставку досягнень юних екологів свого регіону та презентацію робіт переможців обласних та Всеукраїнських конкурсів.

Учасники екологічного зльоту під час творчих виступів займають активну життєву позицію, не байдужі до екологічних проблем в Україні та рідному населеному пункті, успішно проводять роботу з оздоровлення довкілля, пропагандистську та агітаційну роботу.

На зльоті юних екологів презентував свою роботу учень 5 класу КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 ім.А.С. Макаренка Долинської міської ради» Варенюк Ігор з роботою «Птах року – 2020. Горлиця звичайна». Ця робота посіла перше місце на Всеукраїнському рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi