• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІІ Всеукраїнська очно-дистанційна літня школа

ІІІ Всеукраїнська очно-дистанційна літня школа

2021-07-12

/Files/images/20210705_103619.jpg

В період з 03 по 08 липня 2021 року, на базі практик табору «Гарт» ВНУ імені Лесі Українки Шацького району Волинської області, що знаходиться на узбережжі оз. Світязь було проведено ІІІ Всеукраїнська очно-дистанційна літня школа з міжнародною участю «Впевнений старт до НУШ: досвід реалізації початкової та перехід до середньої школи».

Під час проведення цього заходу розглядалися питання нових підходів до впровадження ключових компетентностей в Новій українській школі, педагогічні підходи в STEM-освіті, впровадження інноваційних освітніх проектів з метою забезпечення якості освітнього процесу, виховання особистості в освітньому процесі, теоретико - методологічні аспекти інклюзивної освіти, здоров’язбережувальні технології, питання екологічної грамотністі, національно-патріотичне та військово-прикладне виховання дітей та молоді.

Разом з тим була організована виставка сучасного інноваційного обладнання для НУШ із майстерками від провідних світових та українських компаній Microsoft, Google та компаній виробників засобів навчання та навчального обладнання, школи передового педагогічного досвіду «Я дослідник 2.0»

Під час роботи літньої були приставлені різноманітні презентації, тренінги та майстер-класи підвищення кваліфікації, відеоуроки та відеолекції «JuniorZ». В роботі конференції приймали участь Стеблина Ольга Олександрівна, вчитель географії КЗ «Долинська ЗШ I-III ступенів № 2 ім. А.С.Макаренка» Долинського району та вчитель географії і біології Добронадіївського закладу загальної середньої освіти Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області Федоров В. М.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi