• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Великий педагогічний колоквіум «Методика викладання біології в школі»

Великий педагогічний колоквіум «Методика викладання біології в школі»

2018-01-28

/Files/images/SDC11086.JPG

З метою широкого суспільного обговорення інноваційних тенденцій в методиці викладання біології в закладах загальної середньої та позакласної освіти в Національному еколого-натуралістичному центрі відбувся Великий педагогічний колоквіум «Методика викладання біології в школі». В Колоквіумі взяли участь вчителі біології закладів загальної середньої освіти, керівники гуртків біологічного профілю закладів позашкільної освіти, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, методисти відділів освіти та інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Ключовими питаннями обговорення під час колоквіуму були:

· Актуальні питання біологічної освіти в закладах загальної та позашкільної освіти в Україні.

· Сучасні моделі методики викладання біології.

· Компетентнісно - орієнтовані завдання на основі моделей у навчанні біології»

· Деякі аспекти оцінювання знань і вмінь учнів у контексті якості методичних матеріалів і підручників.

· Особливості біологічної освіти в позашкільній та позакласній роботі.

Програма колоквіуму включала проведення доповідей, круглих столів, тренінгів, обмін досвідом на яких виступили провідні педагоги і методисти з різних областей України.

Учасниками конференції від Кіровоградщини були керівники міжрегіонального освітнього проекту учнів Долинського та Олександрійського районів «Прекрасні далі манять нас в похід» учитель Добронадіївської ЗШ І-ІІІ ступенів Олександрійського району Федоров Вадим Миколайович та Стеблина Ольга Олександрівна – вчителька географії Долинської ЗШ I-III ст. № 2 ім. А С.Макаренка Долинського району.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi