• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук – 2017»

Всеукраїнська серпнева конференція «Педагогічний пошук – 2017»

2017-09-02

/Files/images/SDC10731.JPG

У кінці серпня у місті Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Інститутом проблем виховання НАПН України, Всеукраїнською громадською асоціацією «Спілка освітян України», Всеукраїнською асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» проведено Всеукраїнську серпневу конференцію «Педагогічний пошук – 2017».

Ключовими питаннями обговорення на конференції були:

· Державні стандарти повної загальної середньої освіти: біолого-екологічна складова.

· Навчально-методичне забезпечення викладання біології за новими програмами.

· Позашкільна біолого-екологічна освіта: тенденції розвитку.

· Реалізація компетентністного підходу, як ресурс оновлення програмного забезпечення біолого-екологічного профілю в ЗНЗ та ПНЗ.

Програма конференції включала проведення майстер класів, педагогічних майстерень, дискусійних майданчиків.

Учасниками конференції від Кіровоградщини були керівники міжрегіонального освітнього проекту учнів Долинського та Олександрійського районів «Прекрасні далі манять нас в похід» учитель Добронадіївської ЗШ І-ІІІ ступенів Олександрійського району Федоров Вадим Миколайович та Стеблина Ольга Олександрівна – вчителька географії Долинської ЗШ I-III ст. № 2 ім. А С.Макаренка Долинського району.

Їхній виступ на дискусійному майданчику «Компетентністний підхід як засіб модернізації біолого-екологічної освіти» називався «Формування компетентністної особистості в рамках реалізації міжрегіонального загальноосвітнього проекту учнів Долинського та Олександрійського районів «Прекрасні далі манять нас в похід».

Під час конференції ознайомилися з професійними здобутками кращих педагогів-новаторів, провідних методистів-позашкільників та проведено обмін досвідом роботи.

Під час роботи конференції працювала виставка підручників, посібників та методичної літератури «Індустрія позашкільної освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi