• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»

ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку»

2017-04-14

/Files/images/SDC10102.JPG

У місті Києві 12 та 13 квітня 2017 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно із Всеукраїнською екологічною лігою провів ІІІ Всеукраїнський екологічний форум «Освіта для збалансованого розвитку».

Мета заходу – обговорення проекту «Стратегії сталого розвитку України на період до 2030 року» та завдань освітян щодо її реалізації; сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки; підвищення рівня відповідальності та зацікавленості у міжгалузевому співробітництві; налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва щодо збереженні довкілля.

В роботі форуму взяли участь вчителі географії КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. А.С.Макаренка Долинської районної ради», Добронадіївської ЗШ І-ІІІ ступенів Стеблина О.О. та Федоров В.М., Долинського та Олександрійського району. Під час обговорення на дискусійному майданчику презентувала роботу «Міжрегіонального освітнього проекту» над яким працюють учні шкіл. До резолюцій форуму, було внесено тезу про використання досвіду Кіровоградської області в освітніх закладах України.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi