• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Х Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

Х Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

2016-06-12

/Files/images/SDC18907.JPG

Х Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів

З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем з 7 по 10 червня в Одеській області на території Регіонального ландшафтного парку «Тилігульський» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Департаментом освіти і науки Одеської державної адміністрації та Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання провели Х Всеукраїнський експедиційно-польовий збір команд юних екологів.

Кіровоградську область представляла збірна команда Олександрійського та Долинського районів під керівництвом Стеблина О.О. та Федоров В.М. У складі команди було троє учнів: Скрипник Мирослава, Синюк Каріна та Березовський Максим.

У рамках заходу були проведені наукові дослідження біорізноманіття природоохоронних територій Ландшафтного регіонального парку «Тилігульський», навчальні екскурсії, польові практикуми, постерна презентація учасників екологічних експедицій, походів, польових практик на природоохоронних територіях. У результаті, наша команда нашої області здобула друге місце по Україні. А також привезла з собою перше місце з конкурсу світлин. У рамках заходу кожній команді було видано зошит з завданнями, які виконувались протягом перших трьох днів та суттєво впливали на загальний результат.

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi