• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творча лабораторія вчителів географії

Творча лабораторія вчителів географії

2013-03-29

/Files/images/DSC06765.JPG

У період з 26 по 27 березня 2013 року на базі НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа I – III ступенів № 3» відбулася міжрайонна творча майстерня вчителів географії Олександрійського та Долинського районів Кіровоградської області.

Метою даного заходу було підвищення результатів навчально-виховного процесу шляхом впровадження інноваційних технологій, знайомство з досвідом кращих вчителів району.

Серед питань, які розглядалися на засіданні творчої лабораторії, було питання «Туристично-краєзнавча і пошукова робота як один з напрямів громадського виховання школярів», яке представляли керівники міжрегіонального освітнього проекти учнів Долинського та Олександрійського районів «Прекрасні далі манять нас в похід» Стеблина Ольга Олександрівна та Федоров Вадим Миколайович. Поряд з цим учні презентували роботу по реалізації даного проекту і його результати та участь у VI Всеукраїнському зборі учасників екологічниї експедицій, походів, польвих практик, що проходив у Донецьку.

Було показано і останні напрацювання учасників проекту по вивченню природи рідного краю, участь в обласних та республіканських екологічних та краєзнавчиї конкурсах.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi